Hoe we werken

Deftig bouwt doelgerichte websites in zes stappen:

Stap 1: Analyse en structuur

Tijdens een kennismakend gesprek luisteren we naar uw verhaal. Deftig vertaalt uw boodschap in een structuurdocument. Dit document bepaalt de structuur en opbouw van de website voor desktop en mobiele toestellen.

Stap 2: Grafisch ontwerp

Met het structuurdocument als basis, creëren we een sterk grafische ontwerp. Dit ontwerp leunt steeds aan bij uw bedrijfsimago of bestaande huisstijl.

Stap 3: Ontwikkeling

We ontwikkelen de website met Drupal, een krachtig open-source beheersysteem. We implementeren het grafisch ontwerp met HTML5, CSS3 en jQuery. Na de ontwikkeling testen we de website uitvoerig in recente desktop en mobiele browsers.

Stap 4: Voorbereiding op lancering

Zodra de ontwikkeling afgerond is, plaatsen we de website op een afgeschermde test omgeving. Deze omgeving biedt u de mogelijkheid om de website te testen of voorzien van inhoud.

Stap 5: Lancering

Zodra de website technisch en inhoudelijk afgewerkt is, kan de website gelanceerd worden. Na goedkeuring lanceren we de website en krijgt u toegang tot uitgebreide bezoekersstatistieken.

Stap 6: Opvolging en ondersteuning

Ook na de lancering staan wij volledig voor u klaar. Niet enkel voor technische vragen of ondersteuning, maar ook voor uitbreidingen of aanpassingen.